ODMEŇUJEME VEĽKÉ OBJEDNÁVKY! Urobte nákup v hodnote min. 70 EUR bez DPH a získajte darček ZDARMA! Pozrite si

Blog

Plynové, elektrické a indukčné variče v profesionálnom stravovaní - ktorá voľba je najlepšia?
V profesionálnom stravovaní je mimoriadne dôležité prispôsobiť zariadenie profilu stravovacieho zariadenia.  Správne zariadenie je kľúčom k efektivite a pohodliu v kuchyni, ako aj veľmi dôležitým faktorom ovplyvňujúcim kvalitu a chuť podávaných jedál. V kuchyni stravovacieho zariadenia je jedným z najdôležitejších zariadení sporák, ktorý sa používa na prípravu väčšiny jedál.
Čítajte viac
GN nádoby - nepostrádateľná súčasť každej profesionálnej kuchyne!
GN nádoby sú nepostrádateľným prvkom každej profesionálnej prevádzky, bez ktorého sa nezaobíde žiadna profesionálna kuchyňa. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo znamená skratka GN? Táto skratka znamená: "Gastro Norm". - systém noriem, ktoré sa používajú v gastronómii na definovanie rozmerov riadu a zariadení. Čo by sme však ešte mali vedieť o nádobách GN?
Čítajte viac
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ďalšia stra
pixel