Blog

Nerezová oceľ v gastronómii: Výhody a nevýhody riadu z tohto materiálu v profesionálnych kuchyniach?
Nerezová oceľ je univerzálny materiál, ktorý sa s určitosťou používa v každej kuchyni - profesionálnej aj domácej. Nerezová oceľ sa používa pri výrobe mnohých kuchynských potrieb, ako sú hrnce, panvice, plechy na pečenie a GN nádoby. Vlastnosti nehrdzavejúcej ocele z nej robia ideálnu voľbu pre kuchárov na celom svete. V tomto článku sa budeme venovať najdôležitejším výhodám kuchynského riadu z nehrdzavejúcej ocele, ale poukážeme aj na jeho nevýhody.
Čítajte viac
Plynové, elektrické a indukčné variče v profesionálnom stravovaní - ktorá voľba je najlepšia?
V profesionálnom stravovaní je mimoriadne dôležité prispôsobiť zariadenie profilu stravovacieho zariadenia.  Správne zariadenie je kľúčom k efektivite a pohodliu v kuchyni, ako aj veľmi dôležitým faktorom ovplyvňujúcim kvalitu a chuť podávaných jedál. V kuchyni stravovacieho zariadenia je jedným z najdôležitejších zariadení sporák, ktorý sa používa na prípravu väčšiny jedál.
Čítajte viac
pixel