Umývačka riadu je jedným z kľúčových zariadení v stravovacích zariadeniach. Pomocou umývačiek riadu pre stravovacie zariadenia je možné výrazne urýchliť umývanie riadu alebo prevádzku baru a zároveň zlepšiť štandardy umývania a varenia. Pri hľadaní vhodného spotrebiča je však dôležité zohľadniť parametre spotrebiča, ale aj priestor, v ktorom bude umývačka riadu nainštalovaná.
Nerezová oceľ v gastronómii: Výhody a nevýhody riadu z tohto materiálu v profesionálnych kuchyniach?
Nerezová oceľ je univerzálny materiál, ktorý sa s určitosťou používa v každej kuchyni - profesionálnej aj domácej. Nerezová oceľ sa používa pri výrobe mnohých kuchynských potrieb, ako sú hrnce, panvice, plechy na pečenie a GN nádoby. Vlastnosti nehrdzavejúcej ocele z nej robia ideálnu voľbu pre kuchárov na celom svete. V tomto článku sa budeme venovať najdôležitejším výhodám kuchynského riadu z nehrdzavejúcej ocele, ale poukážeme aj na jeho nevýhody.
V profesionálnom stravovaní je mimoriadne dôležité prispôsobiť zariadenie profilu stravovacieho zariadenia. Správne zariadenie je kľúčom k efektivite a pohodliu v kuchyni, ako aj veľmi dôležitým faktorom ovplyvňujúcim kvalitu a chuť podávaných jedál. V kuchyni stravovacieho zariadenia je jedným z najdôležitejších zariadení sporák, ktorý sa používa na prípravu väčšiny jedál.
GN nádoby sú nepostrádateľným prvkom každej profesionálnej prevádzky, bez ktorého sa nezaobíde žiadna profesionálna kuchyňa. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo znamená skratka GN? Táto skratka znamená: "Gastro Norm". - systém noriem, ktoré sa používajú v gastronómii na definovanie rozmerov riadu a zariadení. Čo by sme však ešte mali vedieť o nádobách GN?