
V tomto článku sa bližšie pozrieme na to, prečo by ste mali investovať do cateringových mixérov, ako vybaviť svoj bar potrebným príslušenstvom a ako vytvoriť miesto, ktoré zaujme štýlom a funkčnosťou.




Výber správnej chladiacej vitríny pre stravovacie zariadenie je rozhodujúci pre zachovanie čerstvosti výrobkov, ich atraktívne vystavenie a zabezpečenie komfortu obsluhy.
Chladiace vitríny plnia funkciu skladovania aj vystavovania výrobkov, čo sa premieta do estetiky a funkčnosti interiéru.
V tomto článku sa dozviete, ako vybrať najlepšiu chladiacu vitrínu pre vašu cukráreň, kaviareň alebo jedáleň.


Voda z vodovodu zvyčajne nie je vhodná na použitie v profesionálnej kuchyni. . Je to preto, lebo takáto "tvrdá" voda obsahuje rozpustené minerály a medzi nimi zlúčeniny vápnika (Ca) a horčíka (Mg), ktoré spôsobujú usadzovanie vodného kameňa.

Cateringové prenosné termosky sú jedným z najčastejšie požadovaných produktov našich zákazníkov. Samozrejme, záujem o tento typ zariadenia sa zvyšuje s poklesom teplôt za oknom, ale v žiadnom prípade nejde o takzvaný sezónny výrobok. Termosky sú skvelé na udržiavanie teploty teplých aj zemitých pokrmov a nápojov. Ponúkame celý rad rôznych typov termosiek - od tých najmenších až po naozaj veľké, s kolieskami a na prenášanie.
